用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(新人教版)2019-2020学年高中Unit3Theinternet单元过关检测卷三必修第二册(英语)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
0个贡献点 立即下载
0个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本新人教版(现行教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高一年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小1257 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2020/4/9 15:17:24
    下载统计今日0 总计0
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介

 A

(2019·河南安阳二中高一月考)Smartphones have been blamed for everything from taking drivers' attention from driving to keeping people on the sofa scrolling (滚屏) videos. But the smartphone that seems to be everywhere could just easily increase physical activity if it pushes its owner's buttons in the right way.

308YY36.tif

New research shows that making social connections through activity­tracking apps gets people to move more. And another study on the “Pokemon Go” phenomenon shows that the smartphone game got players to take thousands more steps than usual. Together, the studies show the potential of smartphones to push a range of people to be more active.

People who linked with friends on the activity­tracking app increase their steps by 400 a day on average, compared with people who made no social connections, according to Tim Althoff and two other computer scientists at Stanford University. Such opinions show the possibilities of smartphones and games to help with one of the most stubborn public health problems—that even people who want to be active have trouble staying active.

An NBA video game, for example, will give players extra powers in the game if they reach a step goal in real life. The app “Zomies, Run” uses audio stories to push people to run more or run faster.

Still, there is room for growth: Only about 4% of all health apps use “gamification” such as point­scoring or competition, according to a study published in October in BMJ Open. “Gamification is actually quite closely linked with behavior change techniques” says Dr Elizabeth Ann Edwards, the study's lead author.英语插图.tif

篇章导读:本文是一篇议论文。作者引用各种评论和研究数据来说明手机上的活动跟踪APP对人们的好处。

21According to the “Pokemon Go”phenomenon, smartphone users become more active because ________.

Athey have more social connections

Bthey get extra powers in life

Cthe games increase physical activity

Da life goal has been set step by step

答案:C 细节理解题。根据第二段中的“‘Pokemon Go’ phenomenon shows that the smartphone game got players ... push a range of people to be more active”可知,智能手机用户变得更活跃是因为这个游戏让人们多走了数千步,即增加了运动量。故选C项。

22Who are most likely to exercise more?

AVideo watchers on the sofa.

BSmartphone game lovers.

CPeople with no social connections.

DPeople with trouble staying active.

答案:B 推理判断题。根据第四段的内容可知,一些手机游戏会在游戏中设置一些奖励或某种形式激励玩家在现实生活中运动更多,所以那些喜欢手机游戏的人可能锻炼更多,故选B项。

23How does the author try to argue the benefits of smartphones?

ABy showing the results of some research.

BBy explaining the functions of smartphones.

CBy giving clear description of some games.

DBy analyzing the causes of public health problems.

答案:A 推理判断题。通读全文可知,作者通过展示一些研究成果来论证智能手机的益处,比如“New research shows”“according to Tim Althoef ... at Stanford University”等。故A项正确。

  • 暂时没有相关评论
精品专题

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册