用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(新人教版)2019-2020学年高中语篇阅读提能选修9(英语)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
3个贡献点 立即下载
3个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本新人教版(现行教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高二年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小953 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2020/4/14 18:26:41
    下载统计今日0 总计1
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介
A
Great Yarmouth is an English seaside town situated at the mouth of the River Yare, about 120 miles to the northeast of London. Around 5 million people visit Great Yarmouth every year,making it one of Britain’s most popular seaside resorts.
Formerly the home of one of the most profitable fishing industries, Great Yarmouth is a busy and very popular seaside resort. Undoubtedly ,one of the most popular attractions is Great Yarmouth Pleasure Beach, a historic free entry pleasure park, which draws annually 1.5 million visitors. The two piers(突堤码头), Britannia Pier and Wellington Pier, both contain family­orientated entertainment. As well as the usual thrills one would expect on a classic British seafront, Great Yarmouth also has a quieter side, with a fascinating heritage quarter to explore. Not many people know that Great Yarmouth has the most complete city walls after York, with heritage walks to help you discover this medieval(中世纪的) attraction along with several museums and houses dating back to many centuries. If ghost walks are more your cup of tea, Eerie Tales and Yarmouth Yarns is the tour for you.
Great Yarmouth is also a centre for the North Sea oil and gas industry and increasingly for offshore wind power. The Great Yarmouth Outer Harbour is a huge development currently taking place which can see larger ships coming to the town. The Great Yarmouth Maritime(海上的) Festival in September each year celebrates Great Yarmouth’s maritime heritage.
Over the past few years, Great Yarmouth has seen significant construction spending to improve and modernise the popular seafront area and to ensure it is linked to the town centre. Regent Road has a brilliant ceiling of light which is lit up in the evenings and is now a lovely street leading from the town centre to the seafront area.
【解题导语】 本文为说明文介绍了英国海滨小镇大雅茅斯。大雅茅斯因位于耶尔河的出口而得名它拥有英格兰地区完整的中世纪古城墙。每年9月举办大雅茅斯航海节。
1.What can we infer about the tour of the heritage area?
A.It must be thrilling.
B.It is family­orientated.
C.The visitors must love peace.
D.You are advised to keep calm.
C 解析: 推理判断题。根据第二段中的“Great Yarmouth also has a quieter side, with a fascinating heritage quarter to explore”可知大雅茅斯也有安静的一面即遗迹区。由此可推知去参观遗迹的游客应是喜欢平静的。
2.Which of the following is making rapid progress?
A.The fishing industry.
B.The oil and gas industry.
C.The tourist industry.
D.The wind power industry.
D 解析: 细节理解题。根据第三段中的“increasingly for offshore wind power”可知大雅茅斯的风能产业增长迅速。
3.What can we know about Great Yarmouth from the last paragraph?
A.Efforts are made to make it more convenient.
B.Money is spent handling the traffic jams.
C.The housing conditions are greatly improved.
D.The service quality is being considered.
A 解析: 推理判断题。根据第四段中的“construction spending to improve and modernise the popular seafront area and to ensure it is linked to the town centre.Regent Road has a brilliant ceiling of light which is lit up in the evenings...”可知为提升小镇旅游品质政府打通交通安装路灯扮亮小镇。
4.What’s the best title for the passage?
A.The Rise of Great Yarmouth
B.A Fishing Town into a Modern City
C.Main Industries of Great Yarmouth
D.A Dreaming Tourist Place—Great Yarmouth
D 解析: 标题归纳题。本文介绍了英国海滨小镇大雅茅斯的位置、景点、产业等主要目的是做旅游宣传。故D项作文章标题最佳。
  • 暂时没有相关评论
精品专题

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册