用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(新人教版)2019-2020学年高中Unit5ThemeparksSectionⅢGrammar练习必修4(英语)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
1个贡献点 立即下载
1个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本新人教版(现行教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高一年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小948 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2020/5/16 14:59:40
    下载统计今日0 总计1
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介
A
Millions of people pass through the gates of Disney's entertainment parks in California, Florida and Japan each year. What makes these places an almost universal attraction? What makes foreign kings and queens and other important people want to visit these Disney parks? Well, one reason is the way they're treated once they get there. The people at Disney go out of their way to serve their “guests”, as they prefer to call them, and to see that they enjoy themselves.
All new employees, from vice presidents to part­time workers, begin their employment by attending Disney University and taking “Traditions Ⅰ”. Here, they learn about the company's history, how it is managed, and why it is successful. They are shown how each department relates to the whole. All employees are shown how their part is important in making the park a success.
After passing “Traditions Ⅰ”, the employees go on to do more specialized training for their specific (具体的) jobs. No detail (细节) is missed. A simple job like taking tickets requires four eight­hour days of training. When one ticket taker was asked why it took so much training for such a simple, ordinary job, he replied, “What happens if someone wants to know where the restrooms are, when the parade starts or what bus to take back to the campgrounds? ... We need to know the answers or where to get them quickly. Our constant aim is to help our guests enjoy the party.”
Even Disney's managers get involved in the daily management of the park. Every year, the managers leave their desks and business suits and put on special service clothes. For a full week, the bosses sell hot dogs or ice cream, take tickets or drive the monorail, and take up any of the 100 jobs that make the entertainment park come alive. The managers agree that this week helps them to see the company's goals more clearly.
All these efforts to serve the public well have made Walt Disney Productions famous. Disney is considered by many as the best mass service provider in America or the world. As one long­time business observer once said, “How Disney treats people, communicates with them, rewards them, is in my view the very reason for his fifty years of success ... I have watched, very carefully and with great respect and admiration, the theory and practice of selling satisfaction and serving millions of people on a daily basis, successfully. It is what Disney does best.”
【语篇解读】 本文是一篇说明文。迪斯尼乐园为什么能成为全球瞩目的焦点?它的经营又有什么秘诀呢?本文将为你揭开迪斯尼乐园成功经营的秘密。
1.The first day they come to Disney parks, all new employees_________.
A.begin by receiving on­the­job training
B.must learn several jobs
C.begin as ticket takers
D.have already attended Disney University
解析:选A 细节理解题。根据第二段中的“All new employees ... by attending Disney University and taking‘Traditions Ⅰ’.”可知,所有的新员工先要进行岗前培训。
2.The main objective of the Disney employees is to________.
A.learn all parts of the business
B.see that their guests enjoy themselves
C.be able to answer all kinds of questions
D.keep their important quests happy
解析:选B 细节理解题。根据文章第一段最后一句“The people at Disney ... see that they enjoy themselves.”以及第三段最后一句“Our constant aim is to help our guests enjoy the party.”可知,他们的主要目标是让游客在迪斯尼乐园玩得开心,由此可见B为正确答案。
3.Which of the following is NOT true according to the passage?
A.Tourists learn the history of Disney in its entertainment parks.
B.Disney attracts people almost from all over the world.
C.Parades are regularly held in Disney's entertainment parks.
D.Disney's managers are able to do almost all kinds of work in the Disney parks.
解析:选A 推理判断题。文章提到游客在迪斯尼可以尽情玩乐,但并未提及要学习迪斯尼的历史;根据第二段可知,是新员工要学习公司的历史而不是游客。故选A。
4.This passage is mainly about_________.
A.how Disney employees are trained
B.the history and traditions of the Disney enterprises
C.why Disney enterprises are successful
D.the importance Disney places on serving people well
解析:选C 主旨大意题。文章主要讲述了迪斯尼乐园成功经营的秘诀。
  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册