用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(新人教版)2019-2020学年高中Unit4Exploringplants单元过关检测四选修9(英语)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
1个贡献点 立即下载
1个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本新人教版(现行教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高二年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小1014 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2020/5/18 9:39:32
    下载统计今日0 总计1
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介
A
Happiness increases when we experience more positive emotions throughout the day. Fredrickson, a leader in the field of psychology, identifies 10 positive emotions, including joy, interest, hope, pride, amusement, inspiration, love and so on. How often we experience these positive emotions compared to negative emotions in a day affects not only our mood, but also our physical health. He has discovered that those who have a 3∶1 ratio of positive to negative emotions on a daily basis are happier and healthier.
Sadly, most people, even those who consider themselves positive people, are far below that ratio. The good news is that you can learn to increase your ratio of being positive, which leads to greater happiness, health and success.
Research shows that by increasing positive emotions, we become more creative, perform better at tasks, and have better relationships. The most exciting finding is that we now have proof that self­generated positive emotions can improve our physical health.
Nevertheless, we don’t want to get rid of all negative feelings. Negative emotions are proper and helpful sometimes. It’s appropriate to feel sad about the loss of a loved one. Anger often pushes us into action to improve a situation or correct a mistake. However, if you find yourself waiting impatiently when the driver in front of you doesn’t instantly notice the light turns green, or if you find yourself scolding your kids for laughing too loud while you are on the phone, you are having negative feelings in your daily life too often. Then you should step back and analyze those feelings, and turn them around.
【解题导语】 研究表明:积极的情感不仅能增加幸福感而且对身体健康也有好处。但是负面的情绪也并非一无是处有时候也会起帮助作用。所以我们要学会调控自己的心情。
21. What is the most exciting finding about increasing positive emotions?
A.They improve relationships.
B.They contribute to good health.
C.They help develop creativity.
D.They lead to greater success.
B 解析:细节理解题。根据第三段中的“The most exciting finding is that we now have proof that self­generated positive emotions can improve our physical health.”可知积极的情感对身体健康有好处。故选B。
22. What does the author say about negative feelings?
A.People should turn every negative feeling around.
B.Negative feelings can sometimes have positive effects.
C.Negative feelings often cause people to make mistakes.
D.People should never show negative feelings in public places.
B 解析:细节理解题。根据最后一段中的“ Nevertheless, we don’t want to get rid of all negative feelings. Negative emotions are proper and helpful sometimes.”可知负面的情绪也并非一无是处有时候会起到积极的作用。故选B。
23. What is the main idea of the passage?
A.People should learn to manage their emotions.
B.People should be patient with their negative feelings.
C.People should learn to analyze the causes of unhappiness.
D.People should identify as many positive feelings as possible.
A 解析:主旨大意题。本文讲述了一项研究结果:积极的情感不仅能增加幸福感对身体健康也有好处。但是负面的情绪也并非一无是处有时候会起到积极的作用。所以我们要学会调控自己的心情。故选A。
  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册