用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(新人教版)2019-2020学年高中Unit5Insideadvertising课后限时作业10选修9(英语)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
1个贡献点 立即下载
1个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本新人教版(现行教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高二年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小947 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2020/5/18 9:44:03
    下载统计今日0 总计1
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介
•Cliffs of Moher, Ireland
Stretching for five miles along Ireland's western coast, the Cliffs of Moher are a sight more than 300 million years in the making. At their highest, the cliffs soar an impressive 702 feet above the Atlantic Ocean, offering the million visitors who visit each year incredible views sure to leave hearts racing both from the beauty and the height.
•White Cliffs of Dover, U.K.
These famous cliffs along England's south­eastern coast are as rich in history as they are in beauty. They stand tall along the Strait of Dover, separating England from France and continental Europe. During World War I, the first bomb to hit the U.K. fell in Dover, and it served as a prominent location during WWII as well. And nowadays, the city is the best known for the beauty of its chalky white cliffs.
•Mount Thor, Canada
The name Mount Thor may inspire fear or respect—as well it should, considering this is the steepest, tallest cliff in the world. Thor reaches an astonishing 4,101 feet above sea level, and the utter greatness of its vertical incline kept it from being successfully gone up until 1965. Today, it remains a challenging and popular place for rock climbers.
•Cliffs of Etretat, France
Located along France's Alabaster Coast, these cliffs offer more than just steep walls. Climb to the top and you'll have views of arched rock formations, as well as scenery that inspired the famous painter Claude Monet. At various points along the cliffs' 80­mile stretch, you can spot natural sculptures that are said to resemble an elephant, among other things.
语篇导读
本文为说明文,主要介绍了各国那些令人惊叹的悬崖峭壁。
1.What's the purpose of writing this passage?
A.To introduce some of the world's most amazing cliff views.
B.To advise people to climb rocks in their free time.
C.To ask people to explore why the cliffs are so steep.
D.To call on people to protect our environment.
解析 A 写作意图题。根据文中的四个小标题,特别是标题中的Cliffs及相关内容可知,这篇文章是在介绍各国令人惊叹的悬崖峭壁,故选A项。
2.If you want to challenge yourself as a rock climber, which is the best choice?
A.Cliffs of Etretat.
B.White Cliffs of Dover.
C.Cliffs of Moher.
D.Mount Thor.
解析 D 细节理解题。根据Mount Thor, Canada部分中的最后一句可知,对于攀岩的人来说,Mount Thor 仍然是非常有挑战性和受欢迎的地方,故选D项。
3.How can the beauty of the chalky white cliffs be enjoyed?
A.By visiting the Atlantic Ocean.
B.By visiting Dover.
C.By visiting Alabaster.
D.By visiting the Strait of Bass.
解析 B 细节理解题。根据White Cliffs of Dover, U.K.部分中的最后一句可知,以美丽的粉白色的悬崖而著称的地方是Dover,故选B项。
4.What can we learn from the passage?
A.Claude Monet got his inspiration partly from Cliffs of Dover.
B.Thor soars an amazing 702 feet above sea level.
C.Visitors to Cliffs of Dover are impressed by its history.
D.Natural sculptures are commonly seen along most cliffs.
解析 C 推理判断题。根据White Cliffs of Dover, U.K.部分中的第一句可知,这个地方有丰富的历史和美丽的悬崖,给游客留下了深刻的印象,故选C项。
  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册