用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试卷 >> 英语试卷
高中英语编辑
河北省邯郸市馆陶一中2019-2020学年高二4月月考试题(英语)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗5金币 立即下载
3个贡献点 立即下载
3个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试卷
    资源子类名校月考
  • 教材版本不限
    所属学科高中英语
  • 适用年级高二年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小994 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2020/10/16 10:51:48
    下载统计今日0 总计0
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介

A

A native of Florida, U. S. , Hannah Herbst, 17, uses water power to deal with energy poverty. Herbst has risen to fame with the development of BEACON, an ocean energy probe that seeks to offer a stable power source to developing countries by using untapped energy from ocean currents.

She told Teen Vogue , " I was really involved in theater and athletics and I'm still really into those things. When I was in the seventh grade, I was put into a summer camp. The minute I got there I realized that I was the only girl in the program. I wanted to quit at that moment. But my dad told me, ' Just try it. '  I tried it for that day and it changed my life.

“At the camp, we started building the robots, which is something I had never done before but many of the boys had, and I realized it was a platform for problem-solving. We were solving simple tasks like how to push a robot off a platform. Learning from my partners as well as online articles about how to program and build was really interesting to me," said Herbst.                                

Later that year, she received a letter from her pen pal, Ruth, who lives in Ethiopia, and learned that she was living in energy poverty with minimal access to electricity and medical supplies. " I knew that I wanted to do something to help, so I created BEACON, she said.

The device is made from 90% recycled materials easily found throughout the world, including

 

2-liter bottles and recycled spoons. It costs $ 12 to make and can produce enough electricity to power an LED light. Hannah imagines BEACON being used in developing countries to power pumps for fresh water and she is working on polishing it to get it available to people all over the world.

21.  What advice does Herbst most likely give to teens by her camp experience?

A. Quilting to gain more.

B. Giving something a go.

C. Developing various interests.

D. Avoiding favorable conditions          

22. What kind of summer camp did Herbst join in the seventh grade?

A. Athletic.          B. Literature.          C. Theater.             D. Engineering.

23. Which words can best describe Hannah Herbst?

A. Energetic and kind.                        B. Helpful and creative.

C. Generous and modest.                       D. Careful and adventurous.

 

21B.细节理解题.根据文章第二段But my dad told me ' Just try it '  I tried it for that day and it changed my life.但我爸爸告诉我,试一试.我试了那天,它改变了我的生活.可知赫布斯特最有可能建议青少年试一试;故选B

22D.推理判断题.根据文章第三段At the camp we started building the robots which is something I had never done before but many of the boys had and I realized it was a platform for problem-solving.在营地,我们开始建造机器人,这是我以前从未做过的事,但很多男孩都有,我意识到这是一个解决问题的平台.可知赫布斯特在七年级参加了工程的夏令营;故选D

23B.细节理解题.根据文章倒数第二段she received a letter from her pen pal Ruth who lives in Ethiopia and learned that she was living in energy poverty with minimal access to electricity and medical supplies " I knew that I wanted to do something to help so I created BEACON she said她收到了她的笔友,露丝,的一封信,她住在埃塞俄比亚,得知她生活在能源贫乏中,很少有机会获得电力和医疗用品.可知汉娜赫布斯特是乐于助人,富有创造力的;故选B

本文属于说明文阅读,作者通过这篇文章主要向我们描述了BEACON是一种海洋能源探测器,旨在利用洋流中未开发的能源为发展中国家提供稳定的能源.

考察学生的细节理解和推理判断能力,做细节理解题时一定要找到文章中的原句,和题干进行比较,再做出正确的选择.在做推理判断题不要以个人的主观想象代替文章的事实,要根据文章事实进行合乎逻辑的推理判断.

  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册