用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(新人教版)2020-2021学年高中Unit1Festivalsaroundtheworld阶段质量评估课时作业必修3(英语 解析版).doc
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
0个贡献点 立即下载
0个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本新人教版(现行教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高一年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小1318 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2021/5/8 11:48:48
    下载统计今日0 总计0
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介

 A

Thanksgiving

Thanksgiving is an important  festival  in North America.We  interviewed several students  from the US and Canada.Here is what  they have told us about their Thanksgiving experiences.

Josie from New YorkUSA

“In AmericaThanksgiving is celebrated every year at the end of November.It is to remember the first group of people from Europe to live in America.When they  first arrivedthey found the environment strange.But they learned to survive after some native American friends showed them how to grow and find food.Thanksgiving is meant to be a traditional celebration.”

Todd from CaliforniaUSA

“Thanksgiving  is  the  first day  of Christmas shopping.That means we have  four weeks to buy Christmas presents for our families and friends.For me and my friendsthe most important part of the festival is the big football game on TV.The match is watched by millions of people all over America.Thanksgiving is seen as an exciting day for football

lan from SaskatoonCanada

“In CanadaThanksgiving is held on the second Monday in October.On the Sunday before Thanksgiving Daymany people go to church.Thanks is given for all the good things that happened to them during the year.I always give thanks for the nice big turkey I’m going to have at the family dinnerLike all festivalsThanksgiving is about food

Katie from MaritimesCanada

“On Thanksgiving Daywe have dinner with all our cousinsaunts and uncles.It is always very busy.Sometimes we have two Thanksgiving dinners because we go to both our grandparents’ houses.The dinner is usually attended by more than twenty people at each houseMy mother and my aunts do all the cooking but the washing­up is done by me and my cousins.And that’s not an easy jobBut I don’t mind because Thanksgiving is meant to be a time to give thanks.”

语篇解读 本文是一篇应用文,主要讲的是美国和加拿大的一些学生在感恩节的不同经历。

21When is Thanksgiving celebrated every  year in Canada?

AOn the second Monday in October.

BOn the second Monday in November.

CAt the end of October.

DAt the end of November.

解析: 细节理解题。从第三个采访“Ian from SaskatoonCanada”中的“In CanadaThanksgiving is held on the second Monday in October.”可知,答案为A

答案: A

22Which of the people interviewed feels   that Thanksgiving is all about football?

AIan.                             BJosie.

CTodd.                            DKatie.

解析: 细节理解题。从第二个采访中的“Thanksgiving is seen as an exciting day for football可知,Todd认为感恩节的关键词就是足球,所以答案选C项。

答案: C

23Where does the person who thinks that   Thanksgiving is a traditional celebration  come from?

ANew York.                        BCalifornia.

CSaskatoon.                       DMaritimes.

解析: 细节理解题。从第一个采访“Josie from New YorkUSA”中的“Thanksgiving is meant to be a traditional celebration.”可知,答案选A项。

答案: A

24What is the main idea of this passage?

AStudents  learn  to  give  thanks  on   Thanksgiving.

BMany students like spending Thanksgiving at home.

CStudents have different experiences on   Thanksgiving.

DThanksgiving is an important festival in   North America.

解析: 主旨大意题。本文主要讲的是美国和加拿大的一些学生在感恩节不同的经历,所以答案选C项。

答案: C

  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册