用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(新人教版)2020-2021学年高中Unit4Bodylanguage阶段质量评估课时作业必修4(英语 解析版).doc
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
0个贡献点 立即下载
0个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本新人教版(现行教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高一年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小1000 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2021/5/9 8:58:49
    下载统计今日0 总计0
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介

 C

I recently booked tickets to take my childrenaged seven and nineto see The Railway Children at the theatre.Thinking they may get more out of it if they already knew the storyI ordered the book to read to them.I’m slightly ashamed (羞愧的) to say we only managed to read a few parts of the book.While everyone loved the film and the play was excellentas far as a reading experience goesfor me at leastit was quite hard to stand.

It wasn’t because the language was difficultbut because the writer seemed to use 10 sentences when one would probably work.Butas a book­loverhoping that my children would read widelyI thought“Is it important that they read the classics (经典著作)

My friend Pandora thinks children’s classics are just for school.She said“Unless they had great adventurethen they won’t keep the parent or the kid gripped while reading together.”

Another friend of mine Clare believes it is important that her children read the classics and revisit them again when they are older.

Camillamy sister­in­lawmakes a very good point that books like The Railway Children were written in a different period of time with a different lifestyle in mind.She said“I think the issue is that books are written for people who have less time nowwhile the classics were people’s entertainmentso the writing had to be long and drawn out.”

Nowadayschildren may feel that when they read a book from the pastthey have to struggle through a lot of difficult writingonly to find that not much happens.If that’s the casethey might enjoy the books more in simplified versions (简化版) or by having the books read to them as a bedtime story.

“Some people seem to refuse books in simplified versionsbut I don’t think there’s anything wrong with reading a classic novel in a simplified version firstand then later in life moving to the full version” Camilla said.It sounds like excellent advice.

语篇解读 一些经典书籍对于现在的小孩而言过于枯燥,那么现在的小孩应该阅读经典书籍吗?

28What does the underlined word “gripped” in Paragraph 3 mean?

AAttracted.                       BDisappointed.

CTouched.                         DFrightened.

解析: 词义猜测题。根据“Unless it had great   adventure”可知,这里是指如果书里面没有冒险描写的话,很难一直吸引读者读下去。

答案: A

29What does Camilla think about books like The Railway Children?

AThey don’t really have much value.

BThey shouldn’t be considered as classics.

CThey’re no longer suitable for today’s kids.

DThey’re really good to entertain today’s people.

解析: 推理判断题。根据第五段的“I think the issue is that books are written for people who have less time nowwhile the classics were people’s entertainmentso the writing had to be long and drawn out.”可知,Camilla认为经典书籍已经不适合现在的小孩子读了。

答案: C

30Which of the following would the author most probably agree with?

A. Today’s children shouldn’t read classics.

BClassics are usually famous for their stories.

CToday’s kids can read simplified versions of classics.

DToday’s kids don’t have to read a classic again and again.

解析: 作者观点题。根据末段的“I don’t think there’s anything wrong with reading a classic novel in a simplified version first以及It  sounds like excellent advice.”可知,作者认为小孩子可以读简化版的经典书籍。

答案: C

31What would be the best title of the text?

AShould today’s kids read classics?

BDo today’s kids like reading classics?

CWhat should today’s kids read in their spare time?

DWhat kind of books should parents buy for their kids?

解析: 主旨大意题。根据文章内容可知,本文主要围绕现在的小孩是否应该读经典书籍展开的。

答案: A

  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册