用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试卷 >> 英语试卷
高中英语编辑
河南省豫南九校2020-2021学年高二上学期第三次联考11月试题(英语 解析版)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗5金币 立即下载
3个贡献点 立即下载
3个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试卷
    资源子类名校月考
  • 教材版本不限
    所属学科高中英语
  • 适用年级高二年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小1004 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2021/6/9 10:05:08
    下载统计今日0 总计1
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介

A

How to Be a Space Explorer

$17.99

Ships in 1-2 business days

Buckle up! How to Be a Space Explorer is a practical book for all aspiring (有抱负的) astronauts, packed with jaw-dropping stories from real-life space exploration. Learn how to navigate (导航)black holes, slingshot around Jupiter and survive the freezing depths of space. Suitable for children ages 8-12.

Adventures in Cold Places

$9.99

Ships in 1—2 business days

Brrr, come and explore some of the coldest places in the world! Explore reindeer in Russia, penguins in Antarctica! Decorate real life locations, like the wintery scene in Montreal, chilly ice sculptures(雕塑)in China, polar bears in the North Pole and more cold places with over 250 reusable stickers. Suitable for children ages 3-5.

My Travel Journal

$12.99

Ships in 1—2 business days

Never forget an adventure with this bright and bold journal from Lonely Planet Kids. Packed with writing topic suggestions, lists to complete, ideas for getting the creative juices flowing and lots more fill-in fun, this is the perfect way for young travelers to record their memories from a trip. Suitable for children ages 5-7.

Adventures around the Globe

$12.99

Ships in 1—2 business days

Come and explore the ruins of Machu Picchu, the canals of Venice and the bright lights of New York. Decorate real-life locations, like the sacred river Ganges in India or the mosaics of Park Guell in Spain. With over 250 stickers, your globe-trotting adventure is about to begin! Enjoy hours of fun games, maps and puzzles. Suitable for children ages 3 -5.

1. Who would like to read How to Be a Space Explorer?

A. Astronauts who are young.                  B. Students who like travelling around.

C. People who love reading very much.         D. Children who are interested in space.

2. The cheapest book mentioned in the text is _______.

A. My Travel Journal.                         B. Adventures in Cold Places.

C. How to Be a Space Explorer                 D. Adventures around the Globe.

3. What is special about My Travel Journal?

A. It has space to write, draw and color.

B. It offers a lot of popular destinations.

C. It shows several great places of interest.

D. It is packed with many records to listen to.

【答案】1. D    2. B    3. A

【解析】

【分析】

本文是一篇应用文。文章介绍了和探索有关的几本书籍。

1题详解】

推理判断题。根据文中第一段句子,“How to Be a Space Explorer is a practical book for all aspiring (有抱负的) astronauts, packed with jaw-dropping stories from real-life space exploration. ” 《如何成为太空探索者》是一本适合所有有抱负成为宇航员的实用书籍,书中充满了现实生活中太空探索的令人瞠目结舌的故事。由此判断出。对太空感兴趣的孩子想要读如何成为太空探索者》。故选            D项。

2题详解】

细节理解题。本文中每本书的介绍都涉及相关的价格,通过比较发现,Adventures around the Globe 的价格“ $9.99”是最便宜的。故选 B

3题详解】

推理判断题。根据“My Travel Journal”这本书的介绍中的 “. Packed with writing topic suggestions, lists to complete, ideas for getting the creative juices flowing and lots more fill-in fun, this is the perfect way for young travelers to record their memories from            a trip.” 可知,对于年轻的旅行者来说,写下更多有趣的想法和建议是一种完美的方式,可以让他们的旅行充满乐趣。由此判断出该书有留下的版面让读者去写、画或涂色。故选A

【点睛】

  • 暂时没有相关评论
精品专题

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册