用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试卷 >> 英语试卷
高中英语编辑
江苏省启东市2019-2020学年高二下学期阶段调研测试试题(英语 解析版)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗5金币 立即下载
3个贡献点 立即下载
3个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试卷
    资源子类名校月考
  • 教材版本不限
    所属学科高中英语
  • 适用年级高二年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小1014 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2021/6/9 10:16:42
    下载统计今日0 总计0
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介

A

Instant Expert: Artificial Intelligence

Like it or not, Artificial Intelligence (AI) is starting to influence your life. Machines that have learned how to perform a task-or a huge range of tasks-better than humans are proving to be an invaluable resource. Join our speakers on a journey through the fascinating world of AI and give your own intelligence and instant upgrade.

Speakers:

Michael Veale, Lecturer in digital rights and regulation at University College London

 Nello Cristianini, Professor of Artificial Intelligence at the University of Bristol

Lydia Nicholls, Researcher and writer

Helmut Hauser, Senior Lecturer in Robotics at the University of Bristol

Aleksandra Berditchevskaia, Nesta Senior Researcher at the Center for Collective Intelligence

Benefits of attending:

Become an expert one day

Open your mind, be inspired

What's included in your ticket:

In depth talks from leading AI researchers

Ask-an-expert Question Time session

Sandwich lunch, plus morning and afternoon refreshments

Exclusive Instant Expert certificate

Exclusive New Scientist subscription deal

Book information:

The event will be held in the Knowledge Center Auditorium, the British Library

Doors will be open at 9:15 am, with talks starting at 10 am as sharp. The event will finish at 5pm.

The schedule/exact running order for the day will be confirmed closed to the event, and will

be emailed to all ticket holders.

Should you require details about disabled access, please contact us at: livenewscientist.com.

Tickets:

Early bird: Save £ 20

Standard ticket:£ 149

Student ticket:£  99-Limited Availability

1. The attraction of the event lies in the fact that it_

A. Provides three hot meals

B. gifts one copy of Lydia Nicholls' book

C. gives magazine subscribers free services

D. arranges particular interaction with experts

2. How much should a farther pay if he buys tickets for himself and his 15-year-old daughter?

A. £ 119                                     B. £ 169

C. £ 288                                     D. £ 248

3. The purpose of the passage is to

A. try to persuade us to enjoy AI

B. tell us about the influence of Al

C. attract us to join in an event of AI

D. inform us of the information about AI

【答案】1. D    2. D    3. C

【解析】

这是一篇应用文。文章主要介绍了一次以人工智能为话题的演讲,以及和该演讲相关的内容,如:时间、演讲人员、票价等。

【1题详解】

细节理解题。根据What's included in your ticket部分的 Ask-an-expert Question Time session 可知,演讲有一个向专家提问的环节,即与专家互动,这是最具吸引力的。D. arranges particular interaction with experts(安排和专家的特别互动)符合以上说法,故选D项。

【2题详解】

细节理解题。根据Tickets部分的Standard ticket:£ 149Student ticket:£  99-Limited Availability可知成人票价是149英镑 ,学生票价是99英镑。那么,一个父亲和15岁的女儿的票价是149+99=248£。D. £ 248符合以上说法,故选D项。

【3题详解】

推理判断题。根据第一段的Join our speakers on a journey through the fascinating world of AI and give your own intelligence and instant upgrade.(和我们的演讲者一起进入迷人的人工智能世界的旅行,让你的大脑立刻更新)可推断,本文的写作目的是吸引读者参加这次人工智能讲座。C. attract us to join in an event of AI(吸引我们参加人工智能的活动)符合以上说法,故选C项。

  • 暂时没有相关评论
精品专题

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册