用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(人教版)新教材2021-2022学年选择性必修第一册单元检测:Unit 4 Body Language Word版(英语 解析版)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
0个贡献点 立即下载
0个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本人教版(新教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高二年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小999 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2021/12/3 8:40:55
    下载统计今日0 总计0
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介

A

Smile! It makes everyone in the room feel better because they, consciously or unconsciously, are smiling with you. Growing evidence shows that an instinct for facial mimicry(模仿)allows us to experience other people's feelings. If we can't mirror another person's face, it limits our ability to read and properly react to their expressions. A review of this emotional mirroring appears on February 11 in Trends in Cognitive Sciences.

In their paper, Paula Niedenthal and Adrienne Wood, social psychologists at the University of Wisconsin, describe how people in social situations copy others' facial expressions to create emotional responses in themselves. For example, if you're with a friend who looks sad, you might try on that sad face yourself without realizing you're doing so. In “trying on” your friend's expression, it helps you to recognize what they're feeling by connecting it with times in the past when you made that expression. Humans get this emotional meaning from facial expressions in a matter of only a few hundred milliseconds.

You reflect on your emotional feelings and then you produce some sort of recognition judgment, and the most important thing that results in is that you take the appropriate action—you approach the person or you avoid the person Niedenthal says. Your own emotional reaction to the face changes your understanding of how you see the face in such a way that provides you with more information about what it means.

A person's ability to recognize and “share” others' emotions can be prevented when they can't mimic faces. This is a common complaint for people with motor diseases, like facial paralysis(瘫痪) from a stroke, or even due to nerve damage from plastic surgery. Niedenthal notes that the same would not be true for people who suffer from paralysis from birth, because if you had no ability to mimic facial expressions, you would have developed another way of interpreting emotions.

Niedenthal next wants to explore what part in the brain is functioning to help with facial expression recognition. A better understanding of that part, she says, will give us a better idea of how to treat related disorders.

( C )21According to the passage, facial mimicry helps ________

Aconvey one's own feelings clearly

Bchange others' emotions quickly

Crespond to others' expressions properly

Ddevelop friendship with others easily

( B )22Which parts explain how people copy others' facial expressions?

AParagraphs 1 and 2.

BParagraphs 2 and 3.

CParagraphs 3 and 4.

DParagraphs 4 and 5.

( D )23According to Niedenthal, what will be the next focus of the study?

AWhen is the best time to treat brain disorders.

BHow many kinds of facial expressions people have.

CHow our brain helps us with emotional mirroring.

DWhat part in the brain helps recognize facial expressions.

( D )24What is the author's purpose in writing the passage?

ATo discuss why people like smiling to others.

BTo draw people's attention to those with motor diseases.

CTo introduce a new trend in facial expression recognition.

DTo explain how people mirror others' facial expressions.

答案及解析:

【语篇解读】文章分析了人们是如何进行面部模仿的,理解面部识别能有助于某些疾病的治疗。

21C 推理判断题。由第一段倒数第二句可推知,面部模仿有助于对别人的面部表情作出合理反应(to read and properly react to their expressions)。故选C项。

22B 主旨大意题。第2段和第3段解释了人们是如何模仿别人的面部表情的。故选B项。

23D 细节理解题。由倒数第一段第一句可知,下一步研究的重点是大脑中哪些部分帮助识别面部表情。故选D项。

24D 推理判断题。纵观全文可以看出,文章主要解释了人们是如何进行面部模仿的,也就是D项所说的“To explain how people mirror others' facial expressions.”

  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册