用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(新人教版)(新教材)课后习题选择性必修第三册 综合测评(英语 解析版)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
0个贡献点 立即下载
0个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本人教版(新教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高二年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小951 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2022/10/17 15:06:20
    下载统计今日0 总计2
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介

阅读下列短文,从每题所给的ABCD四个选项中选出最佳选项。

A

Looking back on the first twenty years of my life,I feel grateful to have been so healthy and happy.For my happiness,I am grateful to so many people and lucky events,but what have guided me and supported me in my life are my physical health,healthy finances,and my familys happiness.

Health comes first for me,because without health everything else is meaningless.Imagine starting a career without good health.Imagine starting a family without good health.Imagine achieving anything without good health.Clearly,good health is the first necessary for other part of ones life.

Good health is not enough to be happy.We still need to have money in todays society.Money obviously pays for basic needs of life food,housing,clothing but it is also necessary for other reasons like the quality of our education and medical care.

Next comes the most important thing in having a happy life our family.It provides the love,joy and support that everybody needs.I love my family with all my heart.I get pleasure from their pleasure.I suffer when they suffer.My family helped me get through the hard times of entrance exams.They comforted and advised me when I had misunderstanding with my friends.More importantly,they have been there to share in my successes in the past twenty years.

In summary,all these are what I need and want in this world.As long as I stay healthy,earn enough money,and share both good times and bad times with my family,I will always be the happiest girl in the world.

21.The writer mentions her entrance exams to prove that    . 

A.opportunities go to those with strong beliefs

B.our quality of life can be improved with money

C.nothing can be achieved without a healthy body

D.family provides the support that everybody needs

答案D

解析推理判断题。根据第四段中的Next comes the most important thing in having a happy life our family.It provides the love,joy and support that everybody needs.”可知,作者认为家庭是拥有幸福生活的最重要的事情,它提供每个人都需要的爱、欢乐和支持。作者在这一段中提到自己的家人帮助她度过了入学考试的艰难时期,是为了证明家庭提供每个人都需要的支持。故选D项。

22.What is the main purpose of this passage?

A.To argue about the importance of money.

B.To explain what are the keys to happiness.

C.To discuss ways of dealing with difficulties.

D.To show peoples different attitudes to happiness.

答案B

解析推理判断题。根据第一段中的For my happiness,I am grateful to so many people and lucky events,but what have guided me and supported me in my life are my physical health,healthy finances,and my familys happiness.”及下文对三个因素的介绍可知,作者写这篇文章的目的是解释什么是幸福的关键。故选B项。

23.How is the passage organised?

A.IntroductionExplanationSummary

B.ExamplesArgumentSummary

C.ArgumentTopicConclusion

D.TopicExamplesConclusion

答案A

解析文章结构题。通读全文可知,第一段属于主题段,指明人生中非常重要的三个因素;第二、三、四段分别解释了身体健康、良好的财务状况和家庭幸福对个人幸福的影响,最后一段是对文章的总结。故选A项。

 

  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册