阅读下列短文,从每题所给的A、B、C、D四个选项中选出最佳选项。
A
Young ladies with good behaviour and social skills will be more confident in society and understand their ability better.This 4-week course teaches social rules,table manners,personal grooming(打扮) and skin care.Classes are easy to learn.
Curriculum(课程)
Class one:Self Introduction and Introducing Others—Handshaking,Eye contact,and Smiling—Please,Thank You and You’re welcome—Making mistakes and Apologising—Telephone Etiquette(礼节).
Class Two:Quick Review—Gift Giving and Receiving—Attending a party—Thank-you Notes —Becoming a Skilled Conversationalist —Joining a Group and Exciting a Conversation
Class Three:Quick Review—Three-Course Meal Instruction—Table skills and Dining Manners—Formal/Informal Place Settings—Use of Proper Utensils(用具)—American/ Continental Style of Dining—Entering and Leaving the Table—Posture(姿势) and Conversation.
Class Four:Quick Review—Grooming—Skin Care—Graduation Celebration
Homework will be given at the end of each class.
Class Date and Price
Classes span(持续) over four separate days,and each class lasts two hours.
Start Date:Dec.12th 2020
Time:1:00 pm-3:00 pm
Price:$250.00/person
For more information,please call 480-510-××××.
1.What cannot a girl learn from this course?
A.Social rules. B.Table manners.
C.Skin Care. D.Homework Skills.
答案D
解析细节理解题。根据第一段的“This 4-week course teaches social rules,table manners,personal grooming and skin care.”可知,四周的课程会教社交规则、餐桌礼仪、个人打扮和皮肤护理。Homework Skills(家庭作业技能)没有包括在内。故选D项。
2.How much should two ladies pay for the course altogether?
A.$175. B.$250.
C.$500. D.$725.
答案C
解析细节理解题。根据文中Price:$250.00/person 可知,费用是人均250美元,那么两个人的费用就是500美元。故选C项。
3.What is the purpose of this course?
A.To teach girls how to behave properly.
B.To develop girls’ interest in learning.
C.To improve girls’ confidence in learning.
D.To teach girls how to provide the best service.
答案A
解析推理判断题。根据第一段“Young ladies with good behaviour and social skills will be more confident in society and understand their ability better.This 4-week course teaches social rules,table manners,personal grooming and skin care.”可知,To teach girls how to behave properly.符合以上推测。故选A项。