用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(北师大版)(新教材)2022Unit8Literature单元测试选择性必修第三册(英语)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
0个贡献点 立即下载
0个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本北师大版(新教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高二年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小921 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2022/11/9 8:36:48
    下载统计今日0 总计0
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介

A 

Jewels Online Footwear Store 

Leather Dress Shoes 

Price: $120 

Colour: Black Leather Brown Leather Red Leather Natural Leather 

Average Rating: 3 out of 5 stars 

Shipping Info: Standard: 710 business days Express: 35 days 

Customer Reviews 

1.★★★★★ 

My favourite shoes! Ive been to many conferences where my business fellows have told me how much they like my shoes. Just wearing them makes me feel more calm and content in the office. I recommend them to all of my co-workers, and I own a pair of each colour.

2.★ 

These are the worst shoes I have ever worn! The leather came off after only one week, and everybody thought they were ugly. The bottom of the shoes made everything slippery. My employer fired me because he hated them! From then on, I will only wear Brand X shoes! 

3.★★★ 

These shoes do exactly what shoes are supposed to do. There isnt anything too special about them. In the morning, I put them on and go about my clay. They look delightful enough, and they are quite durable. I will probably buy another pair.

4.★★★★ 

These shoes are my most cherished possession. I met my bride while buying a pair of these shoes. She was the saleswoman at the store I bought them at, and after she sold me three pairs, I asked her for her phone number and we started dating. Soon after that, we were engaged. We are getting married this afternoon, and I couldnt be happier.

(  )1How many pairs of leather dress shoes does the first customer own? 

AOne.                              BTwo.

CThree.                            DFour.

(  )2Which customer do you feel gives us the most balanced and objective view? 

ACustomer 1                      BCustomer 2

CCustomer 3                      DCustomer 4. 

(  )3Why does the fourth customer like the shoes? 

AHe got to know his wife while buying them.  

BThey make him feel more comfortable.

CThey are made to last.           

DThey make him attractive.

【语篇解读】本文主要介绍了网上一家鞋店的一种皮鞋,以及顾客对它的评价。

1D 细节理解题。根据文章第四行 “Colour: Black Leather Brown Leather Red Leather Natural Leather”可知,这种鞋子一共有四种颜色,再根据文章小标题1中的最后一句“…and I own a pair of each colour”可知,第一位顾客每种颜色的鞋子都有一双。故选D项。

2C 推理判断题。根据文章小标题3中的第二句“There isnt anything too special about them. ”和第四句“They look delightful enough, and they are quite durable. ”可知,第三位顾客觉得这个鞋子虽然没有什么特别之处,但是仍然觉得这个鞋子很耐穿,并且很喜欢这个鞋子。他同时说出了鞋子的优缺点,所以评价较为客观。故选C项。

3A 细节理解题。根据文章小标题4中的第三句中“She was the saleswoman at the store I bought them at”和最后一句中“We are getting married this afternoon”可知,第四位顾客是在买鞋子的地方认识了卖鞋子的销售员,今天下午他们就要结婚了。A项“他在买鞋子的时候认识了他现在的妻子”,符合文意。故选A项。

  • 暂时没有相关评论
精品专题

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册