用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(译林版)(新教材)2021-2022学年Units12阶段素养测评必修第一册(英语 解析版)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
0个贡献点 立即下载
0个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本译林版(新教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高一年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小995 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2022/12/7 18:35:16
    下载统计今日0 总计0
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介

  阅读下列短文, 从每题所给的ABCD 四个选项中选出最佳选项。

A

Central Park

  Explore Central Park, one of the largest city parks in the world and one of the most famous symbols of New York. Let’s have a look at its main sights.

  Central Park is New York’s largest city park and one of the biggest in the world, with an area of 843 acres (about 3. 4km2). This park is home to man-made lakes, waterfalls, grass and wooded areas. You will also find the Central Park Zoo, among other attractions in this green space of New York.

  Besides being the city’s primary green lungs, Central Park is also a favorite spot for many New Yorkers. It is perfect for sunbathing, going for walks, or doing any outdoor sports. Something that we found curious is seeing so many people running with their babies in prams (婴儿车).

  On Foot or By Bicycle

  To get to know some of the wildest parts of Central Park we suggest walking. However, to get a general feel for the whole park, the best thing to do is hire a bicycle and enjoy the scenery.

  If you decide to hire a bike, you will find lots of bike rental stores around Central Park that are not very expensive.

  Open Time

  From 7 a. m. to 10 p. m. on weekends.

  From 6 a. m. to 8: 30 p. m. on weekdays.

  Price

  Entry to the Park is free. But if you visit some parts like Central Park Zoo, you need to buy a ticket.

  Transport

  Subway: Line 5, 6, 7, A, B, C and D.

  Bus: Line M1, M2, M3, M4 and M10.

  Nearby Places

  Metropolitan Museum of Art (447 m)

  Guggenheim Museum (564 m)

  American Museum of Natural History (688 m)

  Whitney Museum of American Art (1 km)

  The Frick Collection (1. 3 km)

 【语篇概述】这是一篇应用文。本文对纽约的中央公园做了介绍, 同时提到了其开放时间、抵达方式、价格和其附近的景点。

21. What can we learn about the Central Park from the text?

A. It is home to lakes and waterfalls.

B. It is perfect for doing outdoor sports.

C. It is the largest city park in the world.

D. It is the most famous symbol of New York.

【解析】选B。细节理解题。结合文章的第二段的“This park is home to man-made lakes, waterfalls, grass and wooded areas. ”可知, 选项A是把概念广义化了; 第三段的“It is perfect for sunbathing, going for walks, or doing any outdoor sports. ”可得出, 选项B和文意一致; 结合第二段的“Central Park is New York’s largest city park and one of the biggest in the world, with an area of 843 acres (about 3. 4km2). ”可看出选项C不符合文意。由第一段的“Explore Central Park, one of the largest city parks in the world and one of the most famous symbols of New York. ”可知, 中央公园是纽约最著名的标志之一。所以, 选项D错误。故选B项。

22. Which one of the following things is free?

A. Hiring a bicycle.

B. Entrance to Central Park.

C. Visiting Central Park Zoo.

D. Going to the Metropolitan Museum of Art.

【解析】选B。细节理解题。根据题干关键词: free, 定位文章中的“Entry to the Park is free. ”即可看出, 选项B为正确答案。

23. Where can we find this text?

A. In a science report.     B. In a geography book.

C. In a fashion magazine.   D. In a travel guide.

【解析】选D。推理判断题。本文介绍了纽约的中央公园和其相关的细节, 所以, 可以得出其来自旅行指南。

  • 暂时没有相关评论
精品专题

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册