一、用适当的关系词填空
1.I live next door to a couple      children often make a lot of noise. 
答案:whose
2.I saw a house,the windows of      were broken. 
答案:which
3.The first thing       he did after arriving home was doing his homework. 
答案:that
4.She has two sons,both of       graduated from Harvard University. 
答案:whom
5.We have entered into an age       dreams have the best chance of coming true. 
答案:when
6.They were well trained by their masters       had great experience with caring for these animals. 
答案:who
7.Their child is at the stage       she can say individual words but not full sentences. 
答案:where
8.She said she would do anything      could help her mother recover from the disease. 
答案:that