一、单词拼写
1.He had i       to go for a walk after supper,but an unexpected visitor came. 
答案:intended
2.The school has come under a      for failing to encourage bright pupils to learn hard. 
答案:attack
3.Please r       your bag from the seat;here comes a passenger. 
答案:remove
4.Though having lived abroad for years,many Chinese still o       the Chinese traditional customs. 
答案:observe
5.We worked hard to r       the lost time. 
答案:recover
6.Those who live near the rivers often face a t       of floods. 
答案:threat
7.Do you believe aliens really e      in outer space? 
答案:exist
8.There is a good p       to be made in selling cars. 
答案:profit