一、单句语法填空
1.Wait a minute.The dishes for the dinner             (cook) in the kitchen. 
答案:are being cooked
2.So many things           (do) here to prevent air pollution now. 
答案:are being done
3.A bridge             (build) in the distance and its construction will be finished in a year. 
答案:is being built
4.These children           (look) after by an old man now. 
答案:are being looked
5.The camera that           (use) by him now belongs to me. 
答案:is being used
6.She is one of the girls in our class who             (train) for the coming match now. 
答案:are being trained
7.It is said that laws             (introduce) next year to protect ancient relics. 
答案:will be introduced
8.Most of the wells in this village            (pollute) up to now. 
答案:have been polluted