一、单句语法填空
1.Every failure one meets with      (add) to one’s experience in the future. 
答案:adds
2.If you want to know his telephone number,you may refer      the telephone directory. 
答案:to
3.He took away the bag not       (belong) to him by mistake. 
答案:belonging
4.The father as well as his three children      (go) skating on the frozen river every Sunday afternoon in winter. 
答案:goes
5.Only in this way can we live in more comfortable and beautiful       (surround). 
答案:surroundings
6.The poor old lady had her money      (steal) on the bus when coming home. 
答案:stolen
7.I broke away      him and rushed into the corner to cry. 
答案:from
8.I still find this story he wrote both        (fascinate) and unbelievable. 
答案:fascinating