一、单词拼写
1.Keep a b       diet and you’ll become healthy. 
答案:balanced
2.The p      he put forward at the meeting is acceptable. 
答案:proposal
3.An organisation was e      to raise fund for the homeless. 
答案:established
4.The scientist has made a great c      to the space project. 
答案:contribution
5.Remember to store the d       after you type it in. 
答案:document
6.It was the public’s d      that helped them through the cold winter. 
答案:donations
7.A survey c      by the researchers was published in a newspaper. 
答案:conducted
8.He a      to go through the customs with a fake identification,but failed. 
答案:attempted